PresentInspiration

Presenter & Inspiration för gåvor till alla livets stora ögonblick

Ge bort smycken

Om man tycker det är svårt att ge sig ut och shoppa kläder till någon annan, det blir ofta problem med storlekar eller liknande, så är smycken ett bra val tycker jag. Det finns så mycket att välja bland när det kommer till smycken ringar, armband, halsband, hårspännen, broscher och så vidare.

Guldsmycken i julstrumpan är alltid ett välkommet inslag, i alla fall för mig.

Jag tänkte ge min pojkvän en klocka med guld armband i julklapp i år. Det är ju också en form av smycke. Jag ville ge honom en i guld, men han gillar inte det så mycket så jag kompromissar och köper en i vitt guld istället 🙂

Vad har ni för favorit smycken?

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

© 2019 PresentInspiration

Theme by Anders Norén