PresentInspiration

Presenter & Inspiration för gåvor till alla livets stora ögonblick

Det blev Guldfynd

Jag bytte in mina gamla smycken, precis som jag sade att jag skulle göra, och det blev Guldfynd som fick äran att förvandla dem till nya guldsmycken till slut. Jag hoppas några trevliga människor får glädjen att bära dessa nya örhängen och halsband och vad det nu kan bli för fint av mitt gamla krafs.

Själv fick jag 30% extra stålar när jag bytte mot nya smycken i samma butik. Det innebar att jag fick nästan 1500 kronor att välja nytt tingeltangel för istället!

För de pengarna köpte jag ett jättesött guld armband och ett par finare afton örhängen som jag tänkte ha på mig på middag med svärföräldrarna på lördag. Det blir finmiddag på restaurang då svärfar fyller 61!

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2023 PresentInspiration

Tema av Anders Norén