PresentInspiration

Presenter & Inspiration för gåvor till alla livets stora ögonblick

Vad ska jag ge i present?

Det här måste vara den eviga frågan för många av oss! Att köpa presenter har vari det största problemet för mig och de flesta av dem jag känner! Alltså man måste ta hänsyn till ålder, intressen och många andra faktorer innan man kan köpa en present åt någon! Detta för att inte nämna ens egen ekonomi! Hur vet jag till exempel vad som gör en 12 åring glad? De här frågorna brukar fördärva dagen då jag går ut för att hitta något lämpligt till just den personen som jag ska köpa present till! Nyligen fick jag tips om att istället för att gå runt på stan och leta i alla affärer efter en present så kan man faktiskt läsa på några bloggar som folk skriver på och tipsar oss förvirrade personerna om vad som är inne till exempel som en 12 årig flicka skulle bli jätte glad om hon fick det i present! Och då vart det plötsligt mycket roligare att gå ut och köpa presenten! På ”Present Trollet” till exempel hittar du allt mellan himmel och jord, så denna rekommenderar jag hjärtlig! En blogg till som ger bra tips är ”Shopping Tips” som innehåller bra och underhållande text för den intresserade förutom att den tipsar om massor med fina saker som man kan köpa i present!  Och sedan kommer en blogg som heter ”Mera Shopping” med en hel del spännande tips! Läs gärna några texter på de här bloggarna, ni kommer inte att ångra er! 😉

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2024 PresentInspiration

Tema av Anders Norén